– Diætist i Taastrup

Fertilitet

Øg din chance for graviditet

Øg sandsynligheden for at blive gravid

Årsagerne til barnløshed kan være mange, men en af de hyppigste er noget så simpelt som den kost, vi spiser. Kort fortalt kan man sige, at en kostomlægning til fertil livsstil i mange tilfælde vil øge sandsynligheden for succes, når du gerne vil være gravid.

Din hormonbalance og kost går hånd-i-hånd

Hormonbalancen kan reguleres via en kostsammensætning, hvor kvaliteten og ikke mindst kvantiteten af kulhydrater er under luppen.

Klinisk Insulin Sænkende Kost (KISS)

Din kostplan vil derfor indeholde komplekse kulhydrater i kontrollerede mængder, hvilket regulerer insulinproduktionen og derved også hormonbalancen, så du øger sandsynligheden for succes, når du gerne vil være gravid. Ligeledes vil din kost indeholde mere protein samt lidt mere fedt. Klinikken benytter blandt andet principperne fra KISS-Kost® (Klinisk InSulin Sænkende kost).

Få lagt en personlig kostplan

Du vil gennem et vejledningsforløb blive hjulpet til at forstå madens betydning for din krop. Blive klar på detaljerne, så du nemt kan blive selvkørende. Alt sammen med fokus på at det skal være nemt at gå til, og med madvarer du kan li´.

Hanne Juul har siden 2008 hjulpet kvinder og mænd med at forbedre deres livskvalitet gennem kosten. Hun har medvirket som klinisk diætist i et utal af medier og er forfatter til bogen ”Diætistens Low Carb” – spis dig slank og mæt.

Øg din chance for graviditet

Medier du kender har tillid til os

Vores kunder er glade for os
Læs deres udtalelser her
Vi ved, at vi kan hjælpe dig til et sundere liv
Lad os finde den rigtige løsning sammen

Mange tak. Du hører fra os snarest!

Uups! Noget gik galt – giv os endelig et ring på telefonen i stedet.