– Diætist i Taastrup

Forhøjet kolesterol

Reducer dit kolesterol-tal

Den naturlige medicin er din kost

Du kan ved hjælp af en kostomlægning reducere kolesterolniveauet i blodet. Det smukke er, at du undgår eventuelle bivirkninger ved traditionel medicin. Skru ned for din medicin og op for komfuret.

Forhøjet kolesterol i blodet øger risikoen for hjertekarsygdomme, og derfor er det vigtigt at få kosten kigget igennem, så du selv er med til at holde kolesterolniveauet nede.

Mængden af indtaget af simple sukkerarter og alkohol har blandt andet betydning for dit kolesterol.

Fokus på komplekse kulhydrater

Har du forhøjet kolesterol, er det derfor vigtigt ikke blot at kigge på indtaget af fedt men især at fokusere på en kost, der indeholder komplekse kulhydrater i kontrollerede mængder. Derved kan du opnå at sænke dit kolesteroltal, eventuelt vægttab, samt minimere mængden af din medicin eller helt undgå den.

Få en personlig kostplan

Med udgangspunkt i dig vil du få lavet en kostplan, der er specielt tilpasset dig og dine behov. Du vil lære, hvordan du sammensætter din mad ud fra helt almindelige råvarer, som du kan købe i helt almindelige forretninger, så du kan passe godt på dit kolesterolniveau. Alt sammen med fokus på at det skal være nemt at gå til, og med madvarer du kan li´.

Hanne Juul har siden 2008 hjulpet kvinder og mænd med at forbedre deres livskvalitet gennem kosten. Hun har medvirket som klinisk diætist i et utal af medier og er forfatter til bogen ”Diætistens Low Carb” – spis dig slank og mæt.

Opnå dit vægttab nu

Medier du kender har tillid til os

Vores kunder er glade for os
Læs deres udtalelser her
Vi ved, at vi kan hjælpe dig til et sundere liv
Lad os finde den rigtige løsning sammen

Mange tak. Du hører fra os snarest!

Uups! Noget gik galt – giv os endelig et ring på telefonen i stedet.