– Diætist i Taastrup

PCO/PCOS

Hjælp til Poly Cystisk Ovarie Syndrom

Reducer eller fjern dine PCOS-symptomer

Har du PCOS og oplever du gener såsom overvægt, nedsat fertilitet, uønsket hårvækst, uren hud og humørsvingninger?

Vidste du, at du gennem kostomlægning kan reducere eller helt fjerne dine symptomer fra PCOS ?

Din hormonbalance og kost går hånd-i-hånd

Ved PCOS kan vægttab og stabilisering af vægten være en stor udfordring. Dette skyldes forstyrrelser i hormonbalancen, som ligeledes resulterer i ovennævnte symptomer. Hormonbalancen kan reguleres via en kostsammensætning, hvor kvaliteten og ikke mindst kvantiteten af kulhydrater er under luppen.

Få en personlig kostplan

Din kostplan vil derfor indeholde komplekse kulhydrater i kontrollerede mængder, hvilket regulerer insulinproduktionen og derved også hormonbalancen, så du kan slippe for dine gener og eventuelt opnå en normalvægt.

KISS- Kost®

Udover begrænsede mængder kulhydrat, vil din kostplan indeholde mere protein samt lidt mere fedt. Klinikken benytter blandt andet principperne fra KISS-Kost®

Du vil gennem et vejledningsforløb blive hjulpet til at forstå madens betydning for din krop. Blive klar på detaljerne så du nemt kan blive selvkørende. Alt sammen med fokus på, at det skal være nemt at gå til, og med madvarer du kan lide.

Hanne Juul har siden 2008 hjulpet kvinder og mænd med at forbedre deres livskvalitet gennem kosten. Hun har medvirket som klinisk diætist i et utal af medier og er forfatter til bogen ”Diætistens Low Carb” – spis dig slank og mæt.

Reducer eller fjern PCOS symptomer

Medier du kender har tillid til os

Vores kunder er glade for os
Læs deres udtalelser her
Vi ved, at vi kan hjælpe dig til et sundere liv
Lad os finde den rigtige løsning sammen

Mange tak. Du hører fra os snarest!

Uups! Noget gik galt – giv os endelig et ring på telefonen i stedet.