– Diætist i Taastrup

Bøger

Læs SOVIs bøger

Diætistens Low Carb

Af Hanne Juul
Udgivet af Politikens Forlag

Diætistens Low Carb er bogen til dig, der måske vejer for meget eller har brug for at få styr på en livsstilsskavank gennem en bedre kost. Eller den er til dig, der i det hele taget bare gerne vil leve sundt og længe har haft lyst til at spørge en diætist til råds.

En diætist ved, hvordan kosten skal sammensættes, så den ikke indeholder for meget fedt og for mange kulhydrater og samtidig er sund og nærende. Hanne Juul er statsautoriseret diætist med mange års praktisk erhvervserfaring bag sig. Her er du derfor i gode hænder hos eksperten.

Med Hanne Juuls gode råd får du hurtigt styr på, hvordan du sammensætter dit daglige indtag af kulhydrater, protein og fedt, så du holder dit blodsukker stabilt og får en dag med dejlig ro i maven – uden trang til fristelser, der sætter sig som sul på sidebenene. Og du får ikke mindst 80 lækre opskrifter, fordelt på morgenmad, mellemmåltider, frokost, aftensmad, tilbehør – og så lidt til den søde tand.

I bogen får du også en indkøbsliste, så du hurtigt kan få fyldt skabe og hylder med alle de gode varer, der hjælper dig på vej mod dit mål. Du lærer også, hvordan du praktisk og nemt får sammensat familiens hovedmåltider, så hverdagen holder.

At spise efter diætistens kostråd er ikke en slankekur – det er bare sund fornuft. Men ønsker du at tabe dig 5, 20 eller 30 kilo med den rette sammensatte kost, så er denne bog noget for dig.

Køb bogen hos SAXO

Spis dig rask

Af Hanne Juul og Bjarne Stigsby
Udgivet af Politikens Forlag

Ved at spise efter den rette kost, KISS-kost , kan du undgå eller lindre en lang række lidelser, som eksempelvis overvægt, træthed, migræne, højt blodtryk, hjerte-kar-sygdomme, diabetes, forhøjet kolesterol, PCOS, depression, astma og mange flere.

Læge Bjarne Stigsby beskriver sandsynlige og veldokumenterede sammenhænge mellem kost og en lang række sygdomstilstande og påviser, hvorfor det er så vigtigt at ændre kosten, så du spiser mere protein, lidt mere fedt mindre kulhydrat – af den langsomme slags.

Bogens diætist, Hanne Juul, hjælper dig med at skyde genvej fra teori til praksis. Via bogens indkøbsliste får du snart de rette råvarer på hylderne, og en enkel tabel sørger for, at de bliver fordelt korrekt, når der står KISS-kost på menuen.

I bogens væld af fristende opskrifter kan du hente inspiration til hverdag og til fest. Alle opskrifter er nemme at gå til, og du kan købe ingredienserne i din dagligvarebutik. Skulle grøntsagerne trænge til lidt ekstra kulør på tallerkenen, kan du hente tips i bogens illustrerede grøntsagsguide.

Køb bogen hos SAXO
Vores kunder er glade for os
Læs deres udtalelser her
Vi ved, at vi kan hjælpe dig til et sundere liv
Lad os finde den rigtige løsning sammen

Mange tak. Du hører fra os snarest!

Uups! Noget gik galt – giv os endelig et ring på telefonen i stedet.