– Diætist i Taastrup

Forårssuppe

Fra min bog "Diætistens Low Carb"

4 personer

Fyld:

  • 150 g bacon
  • 1 løg
  • 700 g kalkunbryst

Suppe:

  • 3 broccolihoveder
  • 1 tsk. salt

Tilbehør:

  • 3 broccolihoveder
  • 1 tsk. salt

Energiindhold:

Energiindhold 2115 KJ (506 kcal) pr. person
Protein: 49,9 % 
Fedt: 23,8 % 
Kulhydrat: 26,3 %

Fra min nye bog “Diætistens low Carb”

FYLD:

Skær baconen i små tern. Skræl løget og skær det i små tern. Skær kalkunbrystet i mundrette stykker(ca. 1 x 1 cm).Svits bacon, løg og kalkun med middel varme, indtil det er gennemstegt.

SUPPE:

Skær den grove stok af broccolierne. Del buketterne fra stilkene. Kog stilkene i vand tilsat salt i 5 minutter. Tilsæt herefter broccolihovederne og kog dem 3 minutter. De skal være møre, men ikke slatne og udkogte.

Blend broccoli med lidt af kogevandet, indtil konsistensen er cremet. Smag til med salt.

TILBEHØR:

Rist rugbrødet. Servér suppen med ristet bacon, kalkun og ristet rugbrød. Pynt evt. med frisk basilikum

‹ Tilbage til opskrifter
Vi ved, at vi kan hjælpe dig til et sundere liv
Lad os finde den rigtige løsning sammen

Mange tak. Du hører fra os snarest!

Uups! Noget gik galt – giv os endelig et ring på telefonen i stedet.