Forårssuppe
Fra min bog "Diætistens Low Carb"

4 personer
Fyld:
- 150 g bacon
- 1 løg
- 700 g kalkunbryst
Suppe:
- 3 broccolihoveder
- 1 tsk. salt
Tilbehør:
- 3 broccolihoveder
- 1 tsk. salt
Energiindhold:
Energiindhold 2115 KJ (506 kcal) pr. person
Protein: 49,9 %
Fedt: 23,8 %
Kulhydrat: 26,3 %
Fra min nye bog “Diætistens low Carb”
FYLD:
Skær baconen i små tern. Skræl løget og skær det i små tern. Skær kalkunbrystet i mundrette stykker(ca. 1 x 1 cm).Svits bacon, løg og kalkun med middel varme, indtil det er gennemstegt.
SUPPE:
Skær den grove stok af broccolierne. Del buketterne fra stilkene. Kog stilkene i vand tilsat salt i 5 minutter. Tilsæt herefter broccolihovederne og kog dem 3 minutter. De skal være møre, men ikke slatne og udkogte.
Blend broccoli med lidt af kogevandet, indtil konsistensen er cremet. Smag til med salt.
TILBEHØR:
Rist rugbrødet. Servér suppen med ristet bacon, kalkun og ristet rugbrød. Pynt evt. med frisk basilikum