Mørbrad
Fra min bog "Diætistens Low Carb"

4 personer
Mørbrad:
- 1 svinemørbrad (600 g)
- Salt og peber
- 2 tsk. olivenolie
Topping:
- 600 g bønner (frosne)
- 140 g fuldkornspasta (fx penne)
- 100 g bacon i skiver
- 100 g pikant light friskost
- Revet skal af 1 usprøjtet citron
- Friskkværnet peber
- Evt. frisk persille til pynt
Energiindhold
Energiindhold 2165 KJ (518 kcal) pr. person.
Protein: 38,6 %
Fedt: 34,2 %
Kulhydrat: 27,2 %
Fra min nye bog “Diætistens low Carb”
MØRBRAD:
Fjern evt. hinder og bimørbrad på mørbraden. Krydr mørbraden med salt og peber og brun den i olie. Steg den færdig i ovnen ved 200 grader – ca. 20 minutter.
BØNNER OG BACON:
Skær bønnerne i halve. Kog pastaen i letsaltet vand. Tilsæt bønner 3 minutter, før pastaen er færdigkogt, og lad dem koge med i de sidste 3 minutter.
Skær baconen i strimler og svits dem på panden i 3-5 minutter. Tilsæt pikant og revet skal af citron og krydr med salt og friskkværnet peber.
Hæld vandet fra pasta og bønner og vend dem straks i citroncremen. Servér mørbraden i fine skiver med bønner og pasta i citroncreme. Pynt gerne med persille.