– Diætist i Taastrup

Mørbrad

Fra min bog "Diætistens Low Carb"

4 personer

Mørbrad:

  • 1 svinemørbrad (600 g)
  • Salt og peber
  • 2 tsk. olivenolie

Topping:

  • 600 g bønner (frosne)
  • 140 g fuldkornspasta (fx penne)
  • 100 g bacon i skiver
  • 100 g pikant light friskost
  • Revet skal af 1 usprøjtet citron
  • Friskkværnet peber
  • Evt. frisk persille til pynt

Energiindhold

Energiindhold 2165 KJ (518 kcal) pr. person.
Protein: 38,6 % 
Fedt: 34,2 % 
Kulhydrat: 27,2 %

Fra min nye bog “Diætistens low Carb”

MØRBRAD:

Fjern evt. hinder og bimørbrad på mørbraden. Krydr mørbraden med salt og peber og brun den i olie. Steg den færdig i ovnen ved 200 grader – ca. 20 minutter.

BØNNER OG BACON:

Skær bønnerne i halve. Kog pastaen i letsaltet vand. Tilsæt bønner 3 minutter, før pastaen er færdigkogt, og lad dem koge med i de sidste 3 minutter.

Skær baconen i strimler og svits dem på panden i 3-5 minutter. Tilsæt pikant og revet skal af citron og krydr med salt og friskkværnet peber.

Hæld vandet fra pasta og bønner og vend dem straks i citroncremen. Servér mørbraden i fine skiver med bønner og pasta i citroncreme. Pynt gerne med persille.

‹ Tilbage til opskrifter
Vi ved, at vi kan hjælpe dig til et sundere liv
Lad os finde den rigtige løsning sammen

Mange tak. Du hører fra os snarest!

Uups! Noget gik galt – giv os endelig et ring på telefonen i stedet.