Pære med råcreme og chokolade
Fra min bog “Spis dig rask“

4 personer
Pære
- 4 pærer (450 g renset vægt)
- ½ tsk. citronsaft
- 75 g mørk chokolade (over 70 % kakao)
Råcreme:
- 2 pasteuriserede æggeblommer
- ½ tsk. Perfect Sød fra ISIS
- 1 tsk. vaniljeessens
- 2 dl piskefløde
Energiindhold:
2090 kJ (500 kcal) pr. pers.
Protein: 35,1 %
Fedt: 31,7 %
Kulhydrat: 33,2 %
Fra min bog “Spis dig rask“
Pære:
Skræl pærerne og fjern kernehusene. Skær pærerne i tern a ca. 1 x 1 cm. Bland pærerne med citronsaften.
Hak chokoladen groft.
Råcreme:
Pisk æggeblommerne med Perfect Sød og vaniljeessens. Pisk fløden til skum og vend den med æggemassen samt den grofthakkede chokolade (gem lidt af chokoladen til pynt).
Portionsanret pærerne med råcremen og drys med chokolade.